1e Plaatsingswedstrijd landelijk: Maik 2 niveaus omhoog

De zomervakantie is nog niet zolang voorbij en het wedstrijdseizoen van

trampolinespringen is al weer begonnen. Er is voor het trampolinespringen veel veranderd, want we springen niet meer in klassen, maar net als bij turnen in divisies. Dat was wel even wennen, want waar schrijf je iemand in en klopt het dan ook wel. Ook het aantal plaatsingswedstrijden om mee te kunnen doen aam het NK. is veranderd, in plaats van 3 wedstrijden waarvan de beste 2 telden, zijn het er 5 geworden, waarvan de beste 3 tellen.

Vorige week was de 1e plaatsingswedstrijd landelijk, divisie 2, divisie 1 en de eredivisie. Novitas werd in de 1e divisie vertegenwoordigd door Maik Maalderink Het was een spannende dag voor hem, want hij ging dit seizoen meteen 2 niveaus omhoog. Met nog niet veel trainingen en een hele nieuwe, moeilijkere oefening, heeft hij het fantastisch gedaan. Hij sprong alle drie zijn nieuwe oefeningen uit, wat een hele prestatie was. Als trainer kun je dan ook alleen maar supertrots zijn en afwachten wat hij de volgende wedstrijd gaat doen.