1e plaatsingswestrijd trampoline regionaal: Ilona netjes 2e en Aron zelfs 1e!

Vandaag hadden we de 1e plaatsingswedstrijd regionaal, niveau 4 en niveau 3. Hierbij kwamen voor Novitas 3 springers uit, Aaron Maalderink, Ilona Veldhuizen en Anouk Veldhuis. Wat een super 1e wedstrijd was dit, Alle drie mochten ze de finale springen, waarbij Anouk nét niet het podium haalde, Ilona een 2e plaats behaalde en Aaron onze grote verrassing was en gewoon 1e werd. Hoe mooi kun je een seizoen dan beginnen.

Omdat onze assistente Tessa nog steeds in de lappenmand is ivm een knieoperatie, assisteerde Simone te Winkel vandaag op de wedstrijd de springers en wist zoals bovenstaand laat zien deze goed te motiveren.

Het enige wat ik nu nog kan zeggen, op naar de volgende wedstrijd en hopelijk weer met zulke mooie oefeningen.

Een super trotse trainster.