Geen lessen ivm coronavirus

coronavirus

Beste (ouders/verzorgers van) leden van NOVITAS

Wij kunnen ons voorstellen dat de situatie rond het coronavirus u bezighoudt en dat u zich wellicht zorgen maakt over uw gezondheid of die van uw kind(eren). Ook binnen onze vereniging willen wij graag proberen de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, niet alleen in het belang van de leden en trainers, maar ook in dat van (kwetsbare) anderen.

Tot 31 maart 2020 geen lessen

In lijn met het advies van het kabinet, het RIVM, de KNGU en het NOC-NSF worden tot en met 31 maart 2020 alle verenigingsactiviteiten, inclusief de lessen, stilgelegd. Ook de wedstrijden en andere activiteiten vinden geen doorgang. De algemene ledenvergadering van 23 maart a.s. wordt verplaatst naar een later te bepalen datum.

Wij blijven de lijn die de KNGU hierin aanhoudt volgen en diezelfde lijn passen wij ook toe op eventuele andere activiteiten en evenementen.

Kijkt u voor meer informatie op www.nocnsf.nl en/of www.dutchgymnastics.nl. en/of www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Houd uw gezondheid en/of die van uw kind(eren) goed in de gaten. Mocht bij u of één van uw gezinsleden besmetting met het coronavirus worden vastgesteld dan verzoeken wij u dringend dit direct bij de trainer of het bestuur te melden.

Wij zullen u via e-mail, www.novitas-apeldoorn.nl en de Facebookpagina van NOVITAS op de hoogte houden. Mocht u vragen hebben, stel ze gerust via secretariaat@novitas-apeldoorn.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur NOVITAS