Corona-update 25 maart

Nu de maatregelen i.v.m. de bestrijding van het Corona virus zijn aangescherpt en tot 1 juni gelden, gaat het bestuur zich buigen over de gevolgen hiervan.

Daarbij zijn wij ook afhankelijk van besluiten die genomen gaan worden door o.a. KNGU en NOC*NSF. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Om toch lekker in beweging te blijven raden wij u aan om op de website van de KNGU alle mogelijke alternatieven te bekijken als het om bewegen gaat. Vooral voor de kleintjes (en de ouders) bij het Beweegdiploma staan de leukste oefeningen. De turn(st)ers kunnen vooruit met allerlei leuke filmpjes die voorbij komen door gymnastiekverenigingen.

Voor onze senioren is het ook heel belangrijk om lekker te blijven bewegen. Kijk op TV naar Nederland in Beweging. Op NPO1 en/of NPO2 vanaf circa 10.00 uur in de ochtend en vanaf circa 13.00 uur herhaling, zijn er leuke oefeningen om mee te doen. Op de website van Max Vandaag treft u de informatie aan. Ook op TV Gelderland is elke werkdag van 10.00 uur – 11.00 uur de mogelijkheid om lekker mee te doen.