Wil je je eens na laten kijken of ben je geblesseerd of wil je een gesprek met een kindercoach? Neem dan contact op met PMC Nederland of Happy Talk coaching.

Het Paramedisch Centrum Apeldoorn (PMC) en NOVITAS Apeldoorn zijn vanaf sept 2022 een samenwerking aangegaan. Het PMC biedt onder meer:

  • fysiotherapie
  • sportfysiotherapie
  • manueeltherapie
  • sportbegeleiding, revalidatie en hersteltraining.

Daarnaast biedt het centrum nog een aantal diensten aan op het gebied van beweegprogramma’s (diabetes / obesitas of overgewicht / COPD / hartfalen / reuma en arthrosis) en fitkids (trainingsprogramma voor kinderen met een chronische aandoening).
Door deze samenwerking kunnen sporters van NOVITAS (en hun gezinsleden) bij (dreigende) blessures en/of fysieke ongemakken zich melden bij PMC Apeldoorn voor advies, onderzoek en behandeling. Dit natuurlijk allemaal op vrijwillige basis.

Steunpunt Topsport

Paramedisch Centrum Apeldoorn is sinds 2009 ook onderdeel van het Topsport Steunpunt Gelderland. Dit maakt de begeleiding voor aanstormende talenten en topsporters completer en zo wordt er een professioneel sportklimaat voor de sporter ontwikkeld.

Vergoeding

Alle kosten kunnen worden vergoed door de zorgverzekering van de sporter (of het gezinslid). Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Meer informatie?

Kijk op de website: www.pmcnederland.nl of stuur een bericht naar secretaris@novitas-apeldoorn.nl.

Heb je een blessure opgelopen? Of heb je al langer bestaande klachten? En wil je direct een afspraak maken?

Bel dan met 055-3603047 of 0522-247114 of stuur een mail naar: afspraken@pmcnederland.nl. Tijdens het eerste consult kijken we naar je blessure en geven we deskundig advies. In overleg met jou informeren we ook de sportverzorger en/of trainer.

PMC Apeldoorn
Musschenbroekstraat 25
7316 JD Apeldoorn
055-3603047 | 0522-247114