Trampoline en dubbelminitramp springen

Vind je het leuk om door te lucht te vliegen en even gewichtloos te zijn? Dan is springen bij GV NOVITAS misschien wel wat voor jou.

Trampolinespringen

Vind jij springen ook zo leuk? Wil je het gevoel hebben dat je eventjes in de lucht vliegt? Dan is trampolinespringen iets voor jou!

Wij bieden springlessen voor jong en oud in verschillende lesuren aan. In deze lessen staan plezier, nieuwe dingen leren en veiligheid centraal. De les is voor iedereen geschikt of je nu wel of geen ervaring (op bv een tuintrampoline) hebt, voor iedereen is er wat te leren.

Tijdens de lessen springen we op 2 grote trampolines. We hebben bijna altijd ook een 3e toestel staan in de zaal. Iedereen springt op deze toestellen op zijn eigen niveau en proberen we iedereen stapjes vooruit te helpen.

Naast de recreatieve groepen, zijn er ook lesuren waar we regelmatig deelnemen  aan wedstrijden. Deze wedstrijden worden op elk niveau gehouden dus iedereen kan mee doen!

Dubbelminitramp springen (DMT)

Dubbbel minitramp springen is een apart onderdeel binnen het springen. In deze lessen leer je op allerlei manieren springen op de dubbelminitramp. Salto’s voorover en achterover in combinatie en dan toewerken naar die perfecte landing. Dat is wat we doen in onze DMT-lessen.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Kom dan eens mee doen met één van de lessen. Kijk in het lesrooster waar en wanneer je bij ons kunt komen springen.