Een nieuwe update in verband met de Covid-19 maatregelen. De huidige lock-down wordt opnieuw verlengd tot en met 15 maart a.s. Sporten in de gymzaal/turnhal is helaas nog steeds niet mogelijk.

Afhankelijk van het weer en de omstandigheden zal er bekeken worden of het voor de jeugd tot 27 jaar mogelijk is om buiten te sporten. Dit zal per groep en leiding verschillend zijn maar wij doen er alles aan om het buiten sporten mogelijk te maken. Hou in ieder geval social media en de app/mail in de gaten.

Onze gezondheid blijft belangrijk en voor de 27 plussers blijft het nog even volhouden want groepslessen zijn nog niet mogelijk. Alleen met 2 personen op afstand buiten sporten is mogelijk.

Ga lekker naar buiten om te wandelen of doe mee met Nederland in Beweging op NPO2/NPO1. Bekijk ook de website van de KNGU!

De Algemene Ledenvergadering van GV NOVITAS zal online plaatsvinden op 31 maart a.s. om 20.00 uur. In de bijlage treft u de uitnodiging aan met de nodige informatie. Voor een vereniging als GV NOVITAS blijft een bestuur belangrijk. Wilt u eens nadenken of een bestuursfunctie binnen deze mooie gymnastiekvereniging u wat lijkt?

De oplossing van de NOVITAS-kraker uit de vorige Nieuwsbrief luidt: goed gedaan sporter. Een nieuwe uitdaging treft u bijgaand aan in de vorm van een rebus.

Fijn dat u GV NOVITAS blijft steunen. Wij kunnen niet zonder onze leden en waarderen het ten zeerste. Uiteindelijk hopen wij elkaar weer in de gymzaal te treffen.

Blijf gezond en geniet van elke dag.

Met vriendelijke groet,
Helma Diks, secretaris

Bestuur GV NOVITAS