Een nieuwe update in verband met de Covid-19 maatregelen op sportgebied. En dat is heel fijn want vanaf 19 mei a.s. is er verruiming en mogen de kinderen/jeugd tot en met 17 jaar weer naar binnen om in de gymzaal te sporten ( helaas met uitzondering van de ouder-peutergym). Wel natuurlijk nog met de gezondheids-check, registratie, gymkleding aan, mondkapje af bij sporten en thuis blijven bij klachten.

Voor leiding die een risico vormen blijft het uitkijken met lesgeven en wij hopen daarom dat u begrip heeft voor het standpunt van de leiding. Onze gezondheid blijft belangrijk. De leiding van de senioren(groepen) zullen afstemmen hoe een en ander vorm te geven met de onderstaande maatregelen in acht nemende.

Buiten sporten:

Jong volwassenen van 18 tot en met 26 jaar mogen buiten overal in groepsverband sporten zonder 1,5 meter afstand. Wedstrijden, alleen met teams van de eigen sportclub.

Volwassenen boven de 27 jaar mogen buiten overal in groepsverband sporten met maximaal 30 personen met 1,5 meter afstand. De genoemde basismaatregelen blijven van kracht.

Hou in ieder geval social media en de app/mail in de gaten voor updates en bekijk de website van de KNGU en de maatregelen van de RIVM.

Algemene Ledenvergadering

Op het verzoek om te reageren voor 28 april a.s. mochten wij geen reactie ontvangen. Hiermee worden de benoemingen in het bestuur van GV NOVITAS definitief vastgesteld

Trainers gezocht

Voor onze sporters zijn wij op zoek naar trainers en trainsters voor de diverse recreatie-selectie-trampoline-groepen. Kent u iemand? Laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,

Sabine Loozeman-Witteveen, secretaris
Bestuur GV NOVITAS